Programmamanager Wijzer Werven

 

Logo WW_30 kb png

Sinds 20 februari 2014 is het programma Wijzer Werven gelanceerd. Dit programma is onderdeel van het OCW-programma Cultureel Ondernemerschap. Tanja de Jonge deed samen met haar samenwerkingspartner Charistar mee aan de tender, in het consortium met Berenschot en Van Dooren Advies. Ze wonnen de inschrijving en nu draait het programma Wijzer Werven. Het 4-jarig programma richt zich op het trainen en coachen van culturele instellingen op het optimaliseren van hun financieringsmix en fondsenwerving. Tanja is programmamanager. Ze beoordeelt alle aanvragen, houdt kennismakingsgesprekken en leidt culturele instellingen door naar het trainings- en coachingstraject. Ze monitort voortgang van het programma en rapporteert periodiek met de penvoerder aan OCW. Meer informatie over Wijzer Werven vindt u op daargeefjeom.nl.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.