Beschikbaarheid Tanja

Sinds juni 2018 combineert Tanja haar werk bij Farfalla met parttime wethouderschap bij de Gemeente Barendrecht. Dat blijkt een uitdagende combinatie te zijn. Zeker nu ook haar PhD-traject vorderingen maakt. Tanja beperkt hierdoor haar activiteiten bij Farfalla komende tijd tot het zijn van spreker of dagvoorzitter, of het verzorgen van presentaties en workshops over Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen (MVO) en Stakeholdermanagement & -dialoog. Neem gerust contact op als u behoefte heeft aan deze dienstverlening!

Foto: Farfalla Services BV
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.