Wim, Co-founder Cooperate Green

In november 2022 ontmoette Wim op een masterclass duurzaamheidsverslaggeving van de Erasmus School of Accounting and Assurance diverse oud collega’s van Deloitte.  Uit de ontmoeting met o.a. Gregor Kruijssen en Erik Gooijer is nu de oprichting van een nieuwe organisatie, Cooperate Green, voortgekomen.

Wim is trots en blij om hier samen met 4 andere gepassioneerde ondernemers onderdeel van te zijn. Samen werken aan een groter doel, met elkaar de wereld een beetje mooier maken.

Vanaf 2024 wordt rapporteren volgens CSRD verplicht voor diverse organisaties, en in 2025 voor alle grote ondernemingen waarbij hun leveranciers ook de benodigde data moeten aanleveren.  In deze rapportage geeft het bedrijf inzicht in haar strategie en beleid over duurzaamheid, de implementatie ervan en hoe zij scoort op de betreffende prestatiemaatstaven. Duurzaamheid is een breed begrip dat ook wel als ESG wordt aangeduid: Environment, Social en Governance.

Cooperate Green bestaat uit consultants, financiële experts en accountants die samenwerken bij strategiebepaling, (CSRD-)rapportage en de onafhankelijke controle daarvan. Zo krijg je de oplossing van A tot Z.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Cooperate Green, bezoek dan de website of neem contact op met Wim.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.