Samenwerking AuditProfessionals4U

Vanaf januari 2014 werkt Farfalla samen met Audit Professionals 4 U op het gebied van interne en leveranciers audits. Tanja de Jonge zet zich vooral in op interne audits van kwaliteitsmanagement (bv.ISO9001) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (bv. ISO26000). Daarnaast is Tanja beschikbaar voor het opzetten en implementeren van Audit Management Systemen. Door haar ruim 20 jaar ervaring als accountant en internal auditor kan Tanja in diverse sectoren worden ingezet. Bijzondere expertise heeft ze in de sectoren onderwijs en overheid. Meer informatie vind je op www.auditprofessionals4u.eu of bel Tanja 06-31211874.LOGO-website-Audit-Professionals-breed-flags-copy

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.