Practice what you preach

In haar dienstverlening adviseert Farfalla organisaties om hun maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven. Als ondernemer kun je op verschillende wijzen bijdragen aan maatschappelijke en/of lokale initiatieven. Je kunt je kennis of capaciteit inzetten, soms is een financiĆ«le bijdrage het meest effectief. Jaarlijks kijkt Farfalla zelf ook waar zij kan bijdragen. Voor 2016 zijn enkele initiatieven geselecteerd: Lokaal fonds voor Barendrecht, Robeco Roparun team 266, Alpe d’Huzes, externe gecommitteerde Avans HogeschoolLogo met naam WEBRoparun logo 2016 met RR25

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.