Partner in Umfields

Wim volgt zijn hart door bedrijven te adviseren en ondersteunen om stappen te maken in duurzaam ondernemen. Samen met partner Ubbo Kuper richtte Wim Umfield (The Human Factor) op. Onder het credo ‘In verbinding met elkaar en met het gezamenlijke doel’ begeleiden ze bedrijven tot het worden van duurzame mensgerichte organisaties waar het samenwerken aan een mooiere wereld centraal staat. Lees meer over Umfields, hun doelen en aanpak op Umfields.nl. Door het opbouwen van Umfields is Wim minder actief onder de naam Farfalla maar de kwaliteit en zijn enthousiasme blijven net zo groot. Dus neem een kijkje op de website van Umfields en contact Wim om meer te horen over zijn stap.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.